ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Βγαίνει από το Αρχείο η υπόθεση της Αγγελικής Τη Δευτέρα η τελευταία πράξη του δράματος..

Η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και ανοίγει ξανά την υπόθεση.
Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Άγγελος Πεπόνης που φιλοξενήθηκε στο «Τούνελ»  μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε τυχαία σε τάφρο της Πρέβεζας ανήκει στην άτυχη κοπέλα, τόνισε:
«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».
Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση,  αλλά και μαρτύρων,σημειώνεται στο portal της Αγγελικής Νικολούλη ,anikolouli.gr
Υπενθυμίζεται ότι
η τελευταία πράξη του δράματος που βιώνει για οχτώ ολόκληρα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη, θα "παιχτεί" τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, στο κοιμητήριο της Βρυσούλας σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας. Εκεί θα γίνει η ταφή του κρανίου της άτυχης κοπέλας το οποίο εντοπίστηκε στις 14 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού του Καρυδά, στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας και μετά την εξέταση του dna αποδείχτηκε ότι ανήκει στην Αγγελική. Η οικογένεια της που για 8 ολόκληρα χρόνια βιώνει τον Γολγοθά της εξαφάνισης του πανέμορφου 26χρονου κοριτσιού θα την αποχαιρετήσει για πάντα, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα λάμψει η αλήθεια και θα έρθουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η Αγγελική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]