Ιωάννινα:Εικαστικό Εργαστήρι Πνευματικού Κέντρου



Οργανωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Εικαστικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, υπό την προεδρία του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών κ. Κωνσταντίνου Γκόγκου, με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία του.
Συμμετείχαν η υπεύθυνη του Εικαστικού Εργαστηρίου κα Αρετή Αντωνίου και οι περισσότεροι καθηγητές του και εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του και τις ενέργειες αναβάθμισης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του Εικαστικού Εργαστηρίου για τις προσπάθειές τους που έχουν εξασφαλίσει το υψηλού επιπέδου έργο που παράγεται σε όλα τα τμήματά του. Ενημέρωσε ότι σε λίγο καιρό ξεκινά η δεύτερη φάση της αναβάθμισης του εξωτερικού του κτηρίου, μια και είχε προηγηθεί η φάση των βελτιώσεων στο εσωτερικό.

Ο κ. Γκόγκος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μετά τις παρεμβάσεις μας στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου, τη Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, το Δημοτικό Ωδείο και το κτήριο της Φιλαρμονικής και των Παραδοσιακών Χορών, έρχεται και η σειρά του κτηρίου που στεγάζει το Εικαστικό μας Εργαστήρι και το ΚΔΑΠ «Ρόδα». Υλοποιούμε μεθοδικά και ουσιαστικά το σύνολο του σχεδιασμού μας, ώστε ολοκληρώνοντας να έχουμε λειτουργικές, αναβαθμισμένες και όμορφες εγκαταστάσεις, καλύπτοντας τις ελλείψεις και φθορά δεκαετιών. Θέλουμε οι εγκαταστάσεις των πολιτιστικών δομών της πόλης, να είναι εφάμιλλες του υψηλού έργου καλλιτεχνικής παιδείας που παράγεται σε αυτές» ολοκλήρωσε ο κ. Γκόγκος

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η δυνατότητα ανάπτυξης του Τμήματος Κεραμικής με την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού τροχού κεραμικής, κάτι που θα υλοποιηθεί άμεσα, όπως και μικροβελτιώσεων στις υποδομές.

Τέλος, συζητήθηκαν τα θέματα συνδρομής του Εικαστικού Εργαστηρίου σε δραστήριους συλλόγους της πόλης, ώστε να αναπτυχθούν αποκεντρωμένες δράσεις, αλλά και το πρόγραμμα δράσης του Εικαστικού Εργαστηρίου για την περίοδο των Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]