ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Βουλιαράτες:Αυτή τη σημαία ήθελε να υψώσει και φέτος ο 35χρονος

Κάθε χρόνο  στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου   ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας συνήθιζε να υψώνει στην πλατεία του χωριού Βουλιαράτες σε κοντινή απόσταση από το Στρατιωτικό Κοιμητήριο  τη σημαία της φωτογραφίας ,ορμώμενος από την αγάπη του για την πατρίδα .
Έτσι και φέτος σκόπευε να κάνει ακριβώς το ίδιο .Από νωρίς  όμως το πρωί της Κυριακής ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου , σύμφωνα  με τα όσα ισχυρίστηκαν μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικοι  του χωριού , αστυνομικοί φέρονται να  είχαν   ζητήσει από τον 35χρονο να  μην υψώσει τη  συγκεκριμένη γαλανόλευκη  στην πλατεία του χωριού .
Έτσι σύμφωνα με κατοίκους του χωριού  η εν λόγω σημαία δεν  βρίσκονταν  φέτος  στη συνηθισμένη θέση της για τις εορταστικές εκδηλώσεις στους Βουλιαράτες  ,αφού ο 35χρονος δεν την είχε αναρτήσει .
Μέχρι  στιγμής  ωστόσο εξακολουθεί να  παραμένει άγνωστος ο  ακριβής λόγος που ώθησε τον 35χρονο στη συμπεριφορά του εκείνη   που έμελλε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του ...
Σε ανακοίνωσή της  η ελληνική πολιτική μειονοτική οργάνωση  "ΟΜΟΝΟΙΑ"κάνει λόγο για "εκτέλεση" του 35χρονου  ομογενή από άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας  χθες το μεσημέρι στους Βουλιαράτες .
Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για έξαρση της  ανθελληνικής προπαγάνδας και εκτέλεση του 35χρονου και ψυχολογικό κλίμα βίας κατά της ελληνικής μειονότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]