ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το 19ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο

Ξεκίνησε τις εργασίες του από το πρωί της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018 το 19ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, που πραγματοποιείται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Royal Olympic, από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Επαμεινώνδας Ι. Παπλωματάς, Καθηγητής Φυτοπαθολογίας ΓΠΑ «το Συνέδριο ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη συμμετοχή του και το πλήθος των εργασιών, 163 σε αριθμό. Έχουμε 3 ξένους ομιλητές και εισηγητές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 416 συγγραφείς έχουν εργαστεί συνολικά για τις περιλήψεις».
Σε σχέση με την Φυτοπροστασία αυτή καθεαυτή «αυτό που κατεδείχθη και από τις εργασίες του Συνεδρίου είναι ότι έχει πλέον μεγάλη σημασία η ορθή διάγνωση», ανέφερε ο ίδιος.
Στο Συνέδριο, όπου το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, το πρωί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σταύρος Αραχωβίτης, ο γενικός γραμματέας του ΥπΑΑΤ, κ. Νίκος Αντώνογλου και ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ, κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης παρουσιάζονται πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και εικονογραφηµένα κείµενα (posters) που καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρµοσµένης έρευνας της Φυτοπαθολογίας.
Επίσης, πραγματοποιούνται διαλέξεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε επίκαιρα σηµαντικά προβλήµατα της Φυτοπαθολογίας στην Ελλάδα.
Geoponiprevezas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]