Ιωάννινα:Συναυλία Με Τον KipWinger Για Τα Δύο Χρόνια Του Μουσείου Αργυροτεχνίας

Συναυλίαμε τονKipWinger για τα
δύο χρόνια του Μουσείου Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ),με αφορμήτη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του Μουσείου Αργυροτεχνίας, διοργανώνεισυναυλία με τίτλο ‘‘KipWingerHighEnergyAcousticShow’’, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου(ώρα 21:00),στην αίθουσα«Βασίλειος Πυρσινέλλας», του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, με θέμα «ΠΟΛ(Ε)ΙΣ»και πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Kip Winger, Αμερικάνος ροκ σταρ, πλατινένιος καλλιτέχνης και υποψήφιος για βραβείο Grammy,θα παρουσιάσει ένα ακουστικό show βασισμένο στα πιο πρόσφατασόλο άλμπουμ του αλλά και σε παλαιότερες επιτυχίες του κυρίως με το συγκρότημα των Winger. Όσοι βρεθούν στα δεύτερα γενέθλια του Μουσείου Αργυροτεχνίας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επί σκηνής έναν ζωντανό θρύλο της ροκ, αλλά και ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του από την εποχή με τους Winger, όπως τα MilesAway, EasyComeEasyGo, HeadedforaHeartbreak, Can’tGetEnuffκ.α.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν και οι GeorgeGakisandtheTroublemakers, ενώ ειδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσεικαιτο electricstringκουαρτέτοFortissimo.


Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:
• KipWinger, γεννημένος στο Denverτων ΗΠΑ από γονείς μουσικούς ξεκινά με την κλασικήμουσική και νεαρός συμμετέχει στην μπάντα του AliceCooperως μπασίστας. Με το δικό του συγκρότημα , τους Winger γνωρίζουν πολύ  μεγάλη επιτυχία παγκόσμια και το 1990 βραβεύονται ως «Bestnewheavymetalband” από το AmericanMusicAward. Μετά το κλείσιμο του πρώτου κύκλου των Wingerκυκλοφορεί προσωπικά άλμπουμ με ήχο βασισμένο στις ακουστικές και κλασικές κιθάρες. Η σύνθεση του «ConversationswithNijinsky» ανεβαίνει στην κορυφή του Billboardκλασικής μουσικής των ΗΠΑ και θέτει έτσι υποψηφιότητα για βραβείο Grammy2017.

• Γιώργος Γάκης με το συγκρότημα του, τους Troublemakersτραγουδάει κλασικό ροκ με ξενόγλωσσο στίχο εδώ και 30 χρόνια. Με 5 συλλεκτικούς δίσκους και πάνω από 1000 live στο βιογραφικό του, ο Γιώργος Γάκης είναι ένας ενεργός τραγουδιστής, με σημαντικές συνεργασίες. Ο Joe Lynn Turner των Deep Purple, o Βοbby Rondinelli των Rainbow, ο James Kottak των Scorpions και ο Γιάννης Σπάθας των Socrates είναι μερικά μόνο από τα διάσημα ονόματα που συμμετείχαν στον τελευταίο του δίσκο, ο οποίος έγινε με παραγωγή του Kip Winger και μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές της Αμερικής (Perrys Records).

• Οι Fortissimo είναι το πρώτο ελληνικό γυναικείο electric string quartet με συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε πολλά μέρη του κόσμου όπως Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Βραζιλία και πολλές άλλες. Support group στο θρυλικό συγκρότημα των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και των Deep Purple.Έχοντας ως έδρα τους την Θεσσαλονίκη και με μια εκρηκτική σκηνική παρουσίαενώνουν την κλασική μουσική με μοντέρνους ηλεκτρονικούς ήχους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας στο τηλ.: 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]