Eπίσημη έγκριση της αδελφοποίησης των Δήμων Ιωαννιτών και Kiryat Ono[η επιστολή]

Επιστολή του Δημάρχου Kiryat Ono

Επιστολή με την οποία ενημερώνει το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, για την
επίσημη έγκριση της αδελφοποίησης των Δήμων Ιωαννιτών και Kiryat Ono απέστειλε ο ομόλογός του, Ίσραελ Γκάλ.
Σε αυτή εκφράζει την ελπίδα ότι η επικύρωση της  συμφωνίας αυτής, σύντομα θα ενισχύσει και θα αναπτύξει  περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των δύο λαών και των περιοχών μας, ενώ παράλληλα, εκφράζει τη στήριξη του για τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η χώρα μετά τις πρόσφατες απώλειες ζωών λόγω της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά  η επιστολή έχει ως εξής:
Αγαπητέ Θωμά
Με μεγάλη ανησυχία ακούμε τις αναφορές για τις πυρκαγιές και λυπούμαστε ιδιαίτερα για τις απώλειες και τα θύματα. Ελπίζοντας ότι κανένας από τους κατοίκους των Ιωαννίνων δεν υπέστη ζημιά στην καταστροφή, σας εύχομαι γρήγορη ολοκλήρωση της κρίσης και πλήρη αποκατάσταση.
Σε άλλο επίπεδο, χαίρομαι που σας πληροφορώ ότι η τελική και επίσημη πλέον συμφωνία αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεων μας εγκρίθηκε ομόφωνα και με ιδιαίτερη ‘εγκαρδιότητα’ και από το Δημοτικό μας Συμβούλιο χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου. Θα προτιμούσα να σας πω τα καλά νέα κάτω από άλλες συνθήκες, αλλά η πραγματικότητα είναι ισχυρότερη από εμάς.
Οι καρδιές μας είναι μαζί σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες και σας στηρίζουμε, όμως προσβλέπουμε στο γόνιμο μέλλον με την ελπίδα ότι η επικύρωση της  συμφωνίας μας αυτής, σύντομα θα ενισχύσει και θα αναπτύξει  περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των δύο λαών και των περιοχών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]