ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

H Λαϊκή Συσπείρωση Για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίννων


Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων δεν θα συμμετέχει στην προεκλογική φιέστα που επέλεξε να στήσει αυτή τη φορά η Δημοτική Αρχή  στο Πέραμα
Όσες σελίδες με απολογισμό πεπραγμένων και να στείλει, όσες λακκούβες και να μας πει ότι έχει γεμίσει, όσα γεράνια κι αν φυτεύει, στο τέλος τον λογαριασμό τον πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα. 
Συνεπικουρούμενη από την αντιπολίτευση,  δεν στράφηκε ούτε μια στιγμή να απαιτήσει χρηματοδότηση από το Κράτος για μέτρα ανακούφισης των ανέργων της πόλης. Επιμένει μετά από τόσα χρόνια να μη φέρνει το θέμα προς συζήτηση.
Όχι απλά δεν στηλίτευσε την ανταποδοτική δράση του Δήμου αλλά προασπίζεται με νύχια και με δόντια, στο όνομα του «αυτοδιοίκητου», την φοροαφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων.
Όχι μόνο διέγραψε εκατομμύρια οφειλών στους βιομηχάνους, αλλά «αναμέρισε»  για να καθίσουν και στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έδειξε έτσι ποιος κάνει κουμάντο.
Την ώρα που εμείς διαμαρτυρόμασταν για τις επισκέψεις των μακελάρηδων  της Αμερικανικής Κυβέρνησης στα Γιάννενα, ο Δήμαρχος τους υποδεχόταν στα Γιάννενα, για να ανταλλάξει αργότερα και επισκέψεις! Τέτοια χαρά που «μας ήρθε το δολάριο» !
Η Λαϊκή Συσπείρωση, δεν χωρά στο κάδρο που θέλει να στήσει και φέτος ο Δήμος. Ούτως ή άλλως η Δημοτική αρχή έχει στο πλευρό της τους Συμβούλους  της Μείζονος Αντιπολίτευσης που είναι ακόμα πιο «μπροστά» στην υπεράσπιση της ανάπτυξης, και της διαγραφής των προστίμων από τους βιομήχανους της πόλης. Έχει συμπαραστάτες στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που προστρέχει να υπερασπιστεί τις αποφάσεις για την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων στην πόλη. Έχει δίπλα της αυτούς που δημόσια παραδέχονται ότι ψηφίζουν το 90% των εισηγήσεων όπως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ.Μπαρτζώκα.
Ιωάννινα Ιούλης 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]