Το ασφαλιστικό πρόγραμμα της Eurolife που όσο περπατάς σου επιστρέφει χρήματα

Το πρώτο ασφαλιστικό προϊόν που συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και αθλητική δραστηριότητα σχεδίασε και προωθεί στην αγορά η Eurolife.

Βασική επιδίωξη της Eurolife ERB, είναι να προτρέψει τους ασφαλισμένους της να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσω της καθημερινής άσκησης.

Έτσι το συγκεκριμένο προϊόν θα λειτουργήσει πιλοτικά για τους επόμενους μήνες σε συνεργασία με συγκεκριμένο αριθμό επιλεγμένων συνεργατών, αποκλειστικά για νέους πελάτες, με σκοπό την αξιολόγηση και επέκτασή του το συντομότερο δυνατό.

Η λειτουργία του προϊόντος, συνδυάζει την υπάρχουσα κάλυψη Premium Νοσοκομειακό Β’ - 1500€ Economy και απαιτεί την εγκατάσταση του application Walk to Win στο κινητό τηλέφωνο του ασφαλισμένου, προκειμένου να καταγράφεται η αθλητική του δραστηριότητα υπό μορφή βημάτων.

Η προώθηση του νέου συνδυαστικού προγράμματος ξεκινά από τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018. Παράλληλα από την ίδια ημερομηνία θα είναι διαθέσιμο προς εγκατάσταση το application Walk to Win μέσω Google Play και App Store.

Περιγραφή χρήσης Application

Ο ασφαλισμένος, κατεβάζοντας την εφαρμογή Walk to Win και «συνδέοντας» την εφαρμογή με το συμβόλαιό του, παρακολουθεί την καταγραφή των βημάτων του καθημερινά καθώς και την επίτευξη των στόχων που του έχουν τεθεί. Η επιβράβευση του ασφαλισμένου αναλύεται ως εξής:

- Εφόσον καταφέρει να πετύχει τον μηνιαίο στόχο βημάτων για 3 μήνες θα επιβραβεύεται με δώρα ή εκπτωτικά κουπόνια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
- Εφόσον ο ασφαλισμένος, πετύχει 10 από τους 12 μηνιαίους στόχους του μέσα σε μία ασφαλιστική περίοδο, θα λαμβάνει επιπρόσθετα, επιστροφή χρηματικού ποσού στη λήξη του συμβολαίου του.
nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]