ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

[Ελλάδα]"Αν το ξαναφήσεις εδώ δεν θα το ξαναβρείς" Το σημείωμα που ξάφνιασε τον οδηγό ..

Ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες Κυριακή, με προειδοποιητικό-απειλητικό σημείωμα που βρήκε πολίτης του Αγρινίου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του εκεί που το είχε παρκάρει.
Ο πολίτης είχε παρκάρει επί της Καρπενησίου(ψηλά) από το πρωί της Κυριακής και άφησε το αυτοκίνητό του σε σημείο που δεν έκλεινε κάποια είσοδο καταστήματος(αν και ήταν κλειστά) ή κάποιου πάρκινγκ.

Όταν αργά το απόγευμα πήγε στο σημείο  για  να πάρει το αυτοκίνητό του βρήκε το σημείωμα που βλέπετε στην φωτό στο οποίο  αναγράφονταν  στο τέλος το μικρό όνομα  του "συντάκτη " του
«Αν το ξαναφήσεις εδώ δεν θα το ξαναβρείς (και από κάτω το μικρό του όνομα)».
Ο καταγγέλων πολίτης του περιστατικό σε εμάς, μας τόνισε πως δεν είχε τοποθετήσει κάπου το αυτοκίνητό του που να δημιουργεί πρόβλημα και φυσικά σοκαρίστηκε από την αντίδραση του όποιου έκανε αυτή την κίνηση.

«Δηλαδή»,  είπε ο πολίτης μιλώντας στο agrinioreport , «δεν έχω το δικαίωμα αύριο να πάω εκεί και να παρκάρω ξανά το αυτοκίνητό μου; Θα έχω στο μυαλό μου την πιθανότητα πως κάποιος που δεν ξέρω με απειλεί πως δεν θα ξαναβρώ το όχημά μου αν το αφήσω κάποια στιγμή εκεί; Με πιο δικαίωμα και ποια δικαιολογία;
 agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]