Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αφίσας για την ειρήνη των Λάιονς.Διακρίσεις και βραβεία &για τα Ιωάννινα

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αφίσας για την ειρήνη των Λάιονς.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 30ος παγκόσμιος σχολικός διαγωνισμός Αφίσας για την Ειρήνη που διοργάνωσε η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Λάιονς. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού ήταν «Το μέλλον της Ειρήνης» και έλαβαν μέρος περί τους 600.000 μαθητές ηλικίας 11, 12 και 13 ετών από περισσότερα από 35.000 σχολεία απ’ όλο τον κόσμο.
Το πρώτο βραβείο που ήταν 5.000 $ και μια επίσκεψη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών την ημέρα των Λάιονς, κατέκτησε η 13-χρονη Zhuo Qi Wang από την πόλη Dalian της Κίνας. Στον Ελλαδοκυπριακό χώρο, το καλύτερο έργο, παρουσίασε η 11-χρονη Γεωργία Ιωσηφίδου από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνος, Λεμεσού Κύπρου.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», βράβευσε τους μαθητές που παρουσίασαν τα καλύτερα έργα στην περιοχή των Ιωαννίνων με βάση την αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και δασκάλους τεχνικών. Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της επιτροπής κατέλαβε το έργο της Λήδας Μάντζιου, μαθήτριας της Β´ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ιωαννίνων. Στην περιοχή των Ιωαννίνων, διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν επίσης οι μαθητές: Φωτεινή Κοκκίνη, 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρακίου,  Εβελίνα Ράπτη, Δημοτικό Σχολείο Κατσικά,  Νεφέλη Ντάρα, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής, Μιχάλης Παντούλης, Γυμνάσιο Περάματος και Έλλη Μπουμπουγιάννη, 6ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων.
Η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και του 31ου διαγωνισμού o οποίος θα έχει τίτλο «kindness matters», δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε μαθητές της περιοχής μας να πάρουν μέρος με την ελπίδα για υψηλότερες διακρίσεις.



Φωτογραφία
Από τη βράβευση της Λήδας Μάντζιου, μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, η οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «αφίσα για την ειρήνη» στην περιοχή των Ιωαννίνων. Αριστερά η Πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Ιωαννίνων κ. Ελένη Παγκρατίου και δεξιά η Πρόεδρος της Ζώνης Λάιονς Β.Δ. Ελλάδος κ. Μαρία Στρατσάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]