Ακρως επιτυχημένη η Εκθεση Αγιογραφίας του Δήμου Κόνιτσας!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ  ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση του τμήματος Αγιογραφίας του Δήμου Κόνιτσας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κόνιτσας, η οποία φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Αίθουσα Βασ. Πυρσινέλα στα Ιωάννινα από 15/05/2018 έως 19/05/2018.
Έργα εμπνευσμένα από την χριστιανική θρησκεία προσείλκυσαν το ενδιαφέρον του φιλότεχνου κοινού και εντυπωσίασαν.  Στα εγκαίνια της έκθεσης συμμετείχε και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κόνιτσας.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου, που απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Κόνιτσας κα Κατερίνα Δημάρατου, που προλόγισε την εκδήλωση, ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χαρίλαος Γκούτος, καθώς  και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του κλήρου.
Η Έκθεση Αγιογραφίας θα πραγματοποιηθεί και στην Κόνιτσα, στο «Κούσειο» εκθεσιακό κέντρο. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν 8/07/2018.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]