6 λόγοι που αξίζει να κάνει κάποιος το επάγγελμα του μεσίτη

1. Αν αγαπάτε τους ανθρώπους κι απολαμβάνετε να ακούτε τις ιστορίες της ζωής τους, τότε πρέπει να γίνετε μεσίτες. Κάθε σπίτι κρύβει και μια ιστορία και κάθε αγοραστής μια επιθυμία πίσω από τις απαιτήσεις του. Αν αγαπάτε να είστε κοινωνικοί, βρήκατε το επάγγελμα που σας ταιριάζει.
                                                
2. Όσο ζείτε μαθαίνετε...οι μεσίτες πάντοτε διαβάζουν, συνέχεια ενημερώνονται και διαρκώς οφείλουν να ακολουθούν όλες τις εξελίξεις και τα καινούρια πράγματα που έχουν να κάνουν με τις ακίνητες περιουσίες. Οφείλετε να είστε λάτρης του διαβάσματος και να μην βαριέστε ποτέ για να ακολουθήσετε τέτοιου είδους καριέρα.                                              
3. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ γιατί πάντοτε θα πρέπει να είστε μες στους δρόμους, στην κίνηση και στην ενεργητικότητα που βγάζει η κάθε μέρα. Αν θέλετε να περνάτε ανήσυχες μέρες γεμάτες αναπάντεχες καταστάσεις και να μην κάθεστε πίσω από ένα γραφείο, αρχίστε να διαβάζετε γιατί το να γίνετε μεσίτης είναι μονόδρομος.
                                           
4.  Μπορείτε να ασχοληθείτε με πάρα πολλούς κλάδους που αφορούν μια κατοικία και να ανοίξετε τα δίχτυα σας και στη διακόσμηση. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε πολύ περισσότερο κόσμο και θα αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας.
                                          
5. Μπορείτε να ορίσετε εσείς οι ίδιοι το ωράριο που θα εργάζεσθε και να αποφασίσετε για τις περιοχές στις οποίες θα κινηθείτε. Δεν έχετε κάποιο αφεντικό από πάνω σας, είστε κύριοι του εαυτού σας και μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, χωρίς άγχος, στους χρόνους που σας εξυπηρετεί.
                                    
6.  Μπορείτε να οργανώσετε τη δουλειά με κάποιο πρόγραμμα real estate  μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προωθήσετε τη δουλειά σας με τέτοιο τρόπο, που θα αυξήσετε αφενός την πελατεία σας κι αφετέρου θα κάνετε και την εργασία σας μέσα στα πλαίσια που εσείς ονειρεύεστε.
Όλα τα επαγγέλματα έχουν τα πάνω και τα κάτω, τις ευκολίες και τις δυσκολίες τους. Τίποτα δεν είναι σταθερό κι όλα θέλουν και κόπο αλλά και τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε στην άκρη τους προβληματισμούς και να δείτε τα πράγματα που πραγματικά σας κάνουν ευτυχισμένους μέσα από το επάγγελμα που θα επιλέξετε. Αν αυτό είναι το επάγγελμα του μεσίτη, τότε ίσως θα πρέπει να έχετε κατά νου να είστε προετοιμασμένοι για μια ζωή στο δρόμο, με το κλειδί στο χέρι...
Δείτε περισσότερες πληροσορίες https://www.e-agents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]