ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

7η Ποδηλατοδρομία αύριο απο το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ .. το μεγαλύτερο δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα

Τρίτη  26 Ιουνίου  2018  Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του αυτή την ημέρα με το φετινό μήνυμα «ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ» συμμετέχοντας   στην 7η Ποδηλατοδρομία του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ (ο γύρος της λίμνης) ώρες 18:30μ.μ. – 21:30μ.μ με την συμμετοχή φορέων και πολιτών της πόλης. Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου, τερματισμός στα Παλιά Σφαγεία.


Το ΚΕΘΕΑ αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης με την πραγματοποίηση πλήθους εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την 26η Ιουνίου.
Το μήνυμα της φετινής χρονιάς είναι το «Στάσου πλάι μου» με στόχο την ανάδειξη της σημασίας των κοινωνικών δεσμών και των υποστηρικτικών δικτύων στην πρόληψη και τη θεραπεία της χρήσης ουσιών καθώς και στην κοινωνική επανένταξη.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου 2018 με παρέμβαση ανάπλασης  στους εξωτερικούς χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής με την συμμετοχή του street artist Skitsofrenis που σχεδίασε graffiti με την βοήθεια των παιδιών του σχολείου αλλά και των μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος, σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής, τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής, τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Παράρτημα Ιωαννίνων). Ακολούθησαν πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου (Ενημερωτικά περίπτερα από τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα) με  κορύφωση την καθιερωμένη ποδηλατοδρομία για έβδομη συνεχή χρονιά στις 26 Ιουνίου 2018 και ώρα18.30 μ. μ. τον γύρο της λίμνης με αφετηρία από την Κεντρική Πλατεία και τερματισμό στα Παλιά Σφαγεία.
Στα 11 χρόνια λειτουργίας  του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, από τους ανθρώπους που απευθύνθηκαν σας αποστέλλουμε τα  επίσημα στοιχεία του τμήματος Έρευνας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]