Σημαντικό έργο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για την αντικατάσταση των παλαιών υποδομών ύδρευσης

Την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2018 του έργου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας "Αντικατάσταση υφιστάμενων παλαιών υποδομών ύδρευσης" υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης. Το έργο προϋπολογισμού 800 χιλιάδες ευρώ αφορά την αντικατάσταση παλαιών τμημάτων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και παρουσιάζουν πολύ συχνά σπασίματα καθώς και η αντικατάσταση του συστήματος σωληνώσεων της κεντρικής δεξαμενής της πόλης. Παρεμβάσεις αντικατάστασης θα γίνουν στην Οδό Παργινόσκαλας (από μνημείο έως γήπεδο), στην επαρχιακή οδό Νεκροταφείο-καύσιμα-ναυτικές σχολές-νοσοκομείο, στις οδούς Ελ.Βενιζέλου (από διασταύρωση με οδό Μουστάκη έως Κηποθέατρο) και Αγίου Γεωργίου ( από Κηποθέατρο έως Παντοκράτορα).
Επιπλέον θα αντικατασταθούν πέντε συστήματα χαλύβδινων σωληνώσεων από παλαιό έως νεώτερο εξωτερικό αγωγό των Πηγών του Αγίου Γεωργίου.
Πλήρης αντικατάσταση των σωληνώσεων θα γίνει τέλος στο σύστημα της κεντρικής δεξαμενής της Πρέβεζας που βρίσκεται στην Σμυρτούλα και είναι παλιό και διαβρωμένο. Στο πλαίσιο του έργου θα υπάρξουν παρεμβάσεις καθαίρεσης των υφιστάμενων συστημάτων, συγκόλλησης και τοποθέτησης των νέων σωλήνων με τα ειδικά τους τεμάχια καθώς και στεγάνωσης των αρμών στις οπές των τοιχίων των δεξαμενών όπου γίνεται η είσοδος των αγωγών στις δεξαμενές.Η συνολική προθεσμία κατασκευής του έργου είναι 18 μήνε,σύμφωνα με τη Δημ.Ραδιοφωνία της πόλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]