ΕΑΠ ΠΓΝΙ:Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το ΠΓΝΙ….

Φέρνει μετακινήσεις κλινικών και εκκίνηση λειτουργίας του 4ου κτιρίου: επιπτώσεις στην εργασιακή μας ζωή και στη λειτουργία του Π.Γ.Ν.Ι.
Εμείς όμως οι 3 σωματοφύλακες του Υπαρκτού Συνδικαλισμού (ΠΑΜΕ-ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ), ξέρουμε πως μετακινήσεις δεν πρέπει να γίνονται.. Όσοι πρόλαβαν – πρόλαβαν. Οι άλλοι τα κεφάλια μέσα, ή έστω αφήστε μας τα ψηφαλάκια σας και θα βρούμε τρόπους να σας βολέψουμε. Εμείς οι τρείς  ξέρουμε πως δεν θα πρέπει να ανοίξει τώρα το 4ο κτίριο, να μην μεταφερθούν δραστηριότητες που υπάρχουν σε αυτό, να στενάζουν τα ράντζα στις αιματολογικές και παθολογικές, να σαπίσουν τα μηχανήματα. Τώρα βέβαια, αν ο  Πρόεδρος μας θα λέει δημόσιος χαρακτήρας στην υγεία και θα εννοεί συμπράξεις με ιδιώτες αυτό είναι ψιλά γράμματα.
Φέρνει Καρατομήσεις συναδέλφων και μετακινήσεις προσωπικού με βάση και την νέα μέτρηση βαρύτητας των κλινικών.
Εμείς όμως οι 3 σωματοφύλακες του Υπαρκτού Συνδικαλισμού (ΠΑΜΕ-ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ), ξέρουμε να βαφτίζουμε την παραίτηση σε καρατόμηση και την ανάθεση καθηκόντων σε δίωξη, και ξέρουμε και πότε να το κάνουμε αυτό, αλλά και πότε να ξεσηκωνόμαστε (όταν μας καλεί ο Μιχάλης της ΠΟΕΔΗΝ βρε κουτά.!) Και ξέρουμε και πώς να μετράμε και την βαρύτητα ( ..με την βαρύτητα του ταξίματος  εννοείται) 
Φέρνει Εκκίνηση αξιολόγησης Δ.Υ. για το έτος 2017 τον μήνα Μάρτιο με βάση τον νόμο για αξιολόγηση μέσω στοχοθεσίας,
Εμείς όμως οι 3 σωματοφύλακες του Υπαρκτού Συνδικαλισμού (ΠΑΜΕ-ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ), δεν μασάμε από τέτοια. Ποια ΑΔΕΔΥ που θα διαπραγματευτεί με την Γεροβασίλη…? Εμείς ότι πει ο Μιχάλης. Ποια στοχοθεσία..? Που τα μάθατε αυτά τα Συριζαίικα..? Η διοίκηση να θέτει επιτεύξιμους στόχους, ενημερώνοντας και επιδιώκοντας την συνεργασία του νοσηλευτικού προσωπικού? ΠΟΤΕ..!!! Αυτά φέρνουν κέρδη στην ολιγαρχία και στα μονοπώλια και θα γίνει επιχείρηση το νοσοκομείο μας και θα έρθει κακός χαμός. Την υψικάμινο που καπνίζει δεν την είδατε..? Δεν υποψιαστήκατε τίποτα ακόμα..?
Φέρνει Προβλήματα σε επιμέρους τμήματα και κλινικές και κλάδους εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι.
Εμείς όμως οι 3 σωματοφύλακες του Υπαρκτού Συνδικαλισμού (ΠΑΜΕ-ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ), τα ξέρουμε τα προβλήματα και τα πολεμάμε και θα σας τα πούμε όλα για να τα γνωρίζετε και εσείς. Ήταν μια εποχή πριν 2-3 χρόνια που όλα ήταν μια χαρά, αλλά τώρα ήρθε η χολέρα και το φάντασμα πάνω από το ΠΓΝΙ. Κάνανε ξανά προσλήψεις, φέρανε γιατρούς, έβαλαν τους ανασφάλιστους στα νοσοκομεία, έδιωξαν τους εργολάβους κι άλλα τέτοια που φέρνουν νέα κέρδη στην ολιγαρχία.
Φέρνει και Τρέχοντα θέματα
Φέρνει τον Τομεάρχη Υγείας, Φέρνει πετρέλαια με λιανικές τιμές, θα φέρει και τον Περιφερειάρχη με τα δώρα. Φέρνει χορευτικά, Αγγλικά, καραβάνια, εκδρομές, παιδικές γιορτές, εκταμιεύσεις χρημάτων και σύλλογο εργοδότη χωρίς αποφάσεις ΔΣ! Φέρνει δηλαδή συνδιοίκηση και συνιδιοκτησία στο σύλλογο από ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και την ανοχή ενός ΠΑΜΕ, σκιά του εαυτού του.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…. Αρκετά με τα καμώματα!
Καιρός να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και να μιλήσουν πρώτοι οι  εργαζόμενοι. Η εποχή των Κουμανταδόρων έχει περάσει. Όσο νωρίτερα το καταλάβετε τόσο καλύτερα.
Στηρίζουμε την εγγραφή όλων των συμβασιούχων στο σύλλογο του ΠΓΝΙ. Καταθέσαμε γραπτό αίτημα εγγραφής των συναδέλφων στην καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη και ακόμα δεν απαντήσατε. Οι εργαζόμενοι στις υποστηρικτικές υπηρεσίες είναι χωρίς συνδικαλιστική στήριξη. Θα τοποθετηθείτε….??? 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]