ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Επίσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Προξενείο Αργυροκάστρου

Το Προξενείο Αργυροκάστρου επισκέφθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγ. κ. Γεώργιος Καψάλης, ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, κ. Βασιλείου Τόλιου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία, εκτός από τον κ. Γενικό Πρόξενο, να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ.κ. Δημήτριο, με τον Βουλετή του Κόμματος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Ευάγγελο Ντουλέ, με τους Έλληνες Δημάρχους της Δρόπολης, κ. Αχιλλέα Ντέτσικα, και της Φοινίκης, κ. Λεωνίδα Χρήστου, καθώς και με άλλους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.
Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, Καθηγ. κ. Bektash Mema, και την Αντιπρύτανη,  Αναπλ. Καθηγ. κ. Valbona Duri, καθώς με τον Πρόεδρο του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, Αναπλ. Καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπάρκα. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στα δύο Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου τριμελής αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελούμενη από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Αγωγής, Καθηγ. κ. Κωνσταντίνο Κώτση, τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Καθηγ. κ. Αναστάσιο Μικρόπουλο, και την Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Καθηγ. κ. Αικατερίνη Πλακίτση.
Στην εκδήλωση προσεκλήθη και παρέστη και ο Καθηγ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, που είχε συμμετάσχει αφιλοκερδώς στα επιμορφωτικά σεμινάρια που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε εκπαιδευτικούς της ελληνικής μειονότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]