Απελεύθερος: Τι δείχνουν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί;

Καλημέρα σας.

FTSE – αλλαγές στους δείκτες: Προς το παρόν η αγορά δεν μπορεί να εκτιμήσει το ύψος των εισροών σε Μυτιληναίο, Σαράντη και Βιοχάλκο καθώς δεν γνωρίζει τις σταθμίσεις τους.

Μυτιληναίος: Οι δασμοί που εξετάζει να επιβάλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για χάλυβα και αλουμίνιο ενδέχεται να επηρεάσουν τον όμιλο.

Νηρεύς - Σελόντα: Επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις για την ανάδειξη προτιμητέου επενδυτή. Diorasis και Amerra καλούνται ως το βράδυ της Δευτέρας να υποβάλουν τις τελικές βελτιώσεις επί των προσφορών τους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η απόφαση των τραπεζών.

Νηρεύς - Σελόντα ΙΙ: Η στήλη μαθαίνει ότι πρόκειται για δύο ικανοποιητικές προσφορές, που χρήζουν- μικρών- βελτιώσεων.

Κύριο χαρακτηριστικό τους η αποδοχή από πλευράς επενδυτών πως με EBITDA της τάξης των 40 εκατ. ευρώ ο δανεισμός των 360 εκατ. ευρώ βγαίνει.

Νηρεύς – Σελόντα ΙΙΙ: Με βάση κριτήρια πιστωτικού κινδύνου η προσφορά της Diorasis, ακούμε, ότι είναι μακράν καλύτερη καθώς προβλέπει σημαντική ενδυνάμωση του ισολογισμού των δύο εταιρειών.

Της Amerra υπερισχύει, όμως, από την άποψη ότι δεν επιφέρει καμία ζημιά, σε επίπεδο καθαρής παρούσας αξίας, στις τράπεζες.

Alpha Bank: Εντός του β τριμήνου αναμένεται να βγει το project «Jupiter» για την πώληση χαρτοφυλακίου εταιρικών δανείων με εξασφαλίσεις επί ακινήτων.

Η στήλη πληροφορείται ότι θα είναι μικρότερο, σε επίπεδο ονομαστικής αξίας, από το AMOEBA αλλά με υψηλότερο vendor value.

Dromeus: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γνώριμο ελληνικό πεδίο το δίδυμο Αχ. Ρίσβα – Ι. Μανωλόπουλου.

Forthnet: Παράταση για τις 16 Μαρτίου έλαβε η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών, κατόπιν σχετικών αιτημάτων από ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί: Τα στοιχεία από τους 261 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της προηγούμενης Τετάρτης δείχνουν ότι το 20% των περιπτώσεων είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές καθώς σπεύδουν να ρυθμίσουν, λίγο πριν την ημερομηνία του πλειστηριασμού.

Μικρό ποσοστό, αν συνυπολογισθεί ότι τώρα βγαίνουν στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία δανειοληπτών που οι τράπεζες έχουν βάσιμες υπόνοιες ότι είναι μπαταχτσήδες.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]