Έναρξη Λειτουργίας Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

Έναρξη Λειτουργίας Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας
Στο πλαίσιο της υποστήριξης των αναγκών των κατοίκων της παραμεθόριας περιοχής του Δήμου Κόνιτσας και κατόπιν της δωρεάς προς το Δήμο μιας πλήρους οφθαλμολογικής μονάδας σε λειτουργία από τον καταγόμενο από την τοπική Κοινότητα Αμαράντου, οφθαλμίατρο, κ.   Χρήστο Α. Ζακόπουλο, ξεκίνησε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 η λειτουργία του οφθαλμολογικού τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας μετά την έγκριση του αιτήματος του Δήμου από τη Διοίκηση της 6ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας.
Η στελέχωση του τμήματος έγινε με οφθαλμίατρο από το Γενικό Νοσοκομείο Γ. Χατζηκώστα. Το τμήμα θα λειτουργεί μία φορά το μήνα.  Λόγω της μεγάλης ζήτησης, κρίνεται, ωστόσο, απαραίτητο να αυξηθούν οι επισκέψεις του οφθαλμίατρου για την αρτιότερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής.
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον οφθαλμίατρο  κ. Ζακόπουλο Χρήστο, για την ανιδιοτελή προσφορά του καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκρισή τους. Συγκεκριμένα, ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο, Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, στον κ. Ευάγγελο Καρβούνη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, στον κ. Βασίλειο Ευταξία, Συντονιστή Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, στον κ. Νικόλαο Χουλιάρα, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, στον κ. Μιχάλη Κορτζή, αναπληρωτή διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, στον οφθαλμίατρο κ. Ζαχαρία Πέτρου, που με προθυμία δέχθηκε να εξυπηρετεί τους ασθενείς της ακριτικής περιοχής μας και όλους όσοι  συνετέλεσαν στην ευόδωση της προσπάθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]