Ο,τι Thess: Πήγαμε για μπάλα με τον Πέτρο Ιακωβίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει για λίγο το μικρόφωνο, φοράει αθλητικά και μαζί με το «Ο,τι Thess» πάει για μπάλα!

 Από μικρός είχε δυο αγάπες,  το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Από τα 13 του, ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά και τα τελευταία χρόνια βάζει μεγάλα «γκολ» στην ελληνική μουσική. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι έπαιζε στην ομάδα της Καβάλας, μέχρι να του γίνει πρόταση για την μεγάλη ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο και να πρέπει να επιλέξει ένα από τα δυο.

«Δεν μπορείς να ξενυχτάς και να παίζεις και μπάλα. Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το επάγγελμα που κάνω τώρα, είναι το όνειρο που είχα από μικρός. Τραγουδούσα από τα 13. Όταν έγινε η πρόταση δηλαδή, τραγουδούσα ήδη 7-8 χρόνια και το είχα ζήσει αυτό το πράγμα και δεν μπορούσα να το αφήσω για κανένα λόγο. Έχω δυο αγάπες, αλλά πάντα η μια είναι μεγαλύτερη από την άλλη» λέει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ωστόσο παραδέχεται πως του λείπει το «γρασίδι» και συχνά οργανώνει αγώνες με τους φίλους του.

Το Ο,τι Thess θύμισε στον Πέτρο Ιακωβίδη την δεύτερη αγάπη του και σε ένα γήπεδο 5x5, μας μίλησε για τα χρόνια που έπαιζε μπάλα. Ο πατέρας του τραγουδιστή, ήταν ποδοσφαιριστής και έπαιξε σε διάφορες ομάδες, ενώ αργότερα έγινε και διαιτητής, πράγμα που επηρέασε τον Πέτρο Ιακωβίδη. «Από εκεί πήρα το μικρόβιο, όλη την ημέρα στο σπίτι είχαμε ποδόσφαιρο. Μου μιλούσε ο πατέρας μου, σίγουρα με επηρέασε. Πρόλαβα μικρός να τον δω στο γήπεδο, αλλά ως διαιτητή. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά καταλαβαίνεις ότι για τους διαιτητές είναι λίγο κακό, γιατί αυτοί τα ακούνε όλα και εγώ παρεξηγιόμουν που άκουγα να φωνάζουν τον πατέρα μου. Τώρα ήταν καλός, ήταν κακός, δεν το γνωρίζω… μικρός ήμουνα».

Μιλώντας στο «Ο,τι Thess», ο Πέτρος Ιακωβίδης απαντάει και στις φήμες που έλεγαν ότι μάλωσε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Αυτά τα πράγματα είναι ψέματα. Τα έχω διαβάσει, αλλά δεν ασχολούμαι. Δηλαδή αν βγάλει τώρα σε τρεις μήνες, ένα δικό μου τραγούδι ο Κωνσταντίνος, τι θα λένε; Ότι τα ξαναβρήκαμε;» αναφέρει και εξηγεί πως ίσως κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες, επείδή δεν συνέχισαν την συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο.

Ο λόγος που δεν είπε το «Ξημερώματα», το τραγούδι που είδε στον ύπνο, τα «φιλικά γκολ» και οι τρικλποδιές... στο Ο,τι Thess!
πηγη seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]