Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:Ημερίδα για το πρόγραμμα Erasmus +, MHEI-ME

Η AeA_Μάλτα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διοργάνωσαν με επιτυχία  Ημερίδα στις 14/2/2018 στο Ξενοδοχείο Du Lac, με θέμα το πρόγραμμα Erasmus +,  MHEI-ME, που είναι ένα δεκαοκτάμηνο on-line πρόγραμμα με συνδυασμό δραστηριοτήτων αυτοδιδασκαλίας και συνεργατικής μάθησης, στο Επίπεδο  Masters με συντονιστή  το Advenio eAcademy στην Μάλτα και με τη συμμετοχή άλλων πέντε ευρωπαϊκών ΑΕΙ, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Szent Istvan της Ουγγαρίας, του Πανεπιστημίου του Bari Aldo Moro - Ιταλία, Πανεπιστήμιο Ζίλινα - Σλοβακία και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πολτάβα - Ουκρανία.
Το πρόγραμμα παρουσίασε η ακαδημαϊκή υπεύθυνη του προγράμματος καθηγήτρια κ. Τζένη Παγγέ, και ο Επ. καθηγητής κ. Γιώργος Γκωλέτσης. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν με ομιλίες τους για τα προγράμματα Erasmus+ και δια-βίου μάθησης οι καθηγητές κκ Κώστας Τσολακίδης από το Πανεπιστήμιο  Αιγαίου  και Γεράσιμος Κέκερης από το Δημοκρίτειο Παν Θράκης. Παρεμβάσεις διαδικτυακά και τοποθετήσεις έκαναν οι κκ Stephen D Alessandro από την AeA Malta και Αντρέας Στεφανίδης από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας. Ακολούθησε διάλογος με το κοινό όπου οι ομιλητές της εκδήλωσης αναφέρθηκαν αναλυτικά σε θέματα που αφορούν την  ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στους νέους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αν. Πρύτανη Καθ. κ. Ανδρέας Φωτόπουλος, και απηύθυνε χαιρετισμό, η Πρόεδρος του ΠΤΝ καθηγήτρια κ. Κατερίνα Πλακίτση, μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου, στελέχη επιχειρήσεων, μέλη φορέων, φοιτητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]