Ιωάννινα:Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παντελή Κολόκα και των συνεργατών του

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής  της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παντελή Κολόκα και των συνεργατών του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Παντελής Κολόκας και οι συνεργάτες του σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και υποστηρικτές του.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν άνθρωποι από τον χώρο της εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, διπλωμάτες, εκπαιδευτικοί, συνδικαλιστές, ΑμεΑ, καθώς και μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες παγκόσμιας αναγνώρισης.
Ο Παντελής Κολόκας στην ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη προσέλευση  των πολιτών στην εκδήλωση, ανάμεσα τους εκατοντάδες νέοι άνθρωποι, σε μια εποχή μάλιστα όπου η αποστροφή τους στην πολιτική είναι παραπάνω από εμφανής.
Αναφέρθηκε στην κατάπτωση την ηθικών αξιών τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι ανθρώπινες αξίες της ελευθερίας του κάθε πολίτη να σχεδιάζει τη ζωή του, η αξία της αλληλεγγύης υπογραμμίζοντας πως «αν δεν παράξουμε πλούτο μέσα από την ελευθερία δε θα υπάρξει πλούτος να αναδιανεμηθεί μέσα από την αλληλεγγύη».
Ακόμη, ο κ. Κολόκας, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δήμο Ιωαννιτών και τόνισε τη σημασία που έχουν για τη χώρα μας, η ενότητα των Ελλήνων καθώς και η συνοχή της κοινωνίας, την ώρα που το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης αναζητά «υπάκοους υπήκοους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]