Ιωάννινα:Καλά τα νέα για τον σκυλάκο της Μονής Ντουραχάνης ...

Ο αγαπημένος σκύλος της Μονής Ντουραχάνης ,που χτυπήθηκε χθες απο διερχόμενο  όχημα  και στη συνέχεια πετάχτηκε στη λίμνη ,σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως θα  περπατήσει  ξανά !

Η Φιλοζωική "Αδέσποτες αγάπες Ιωαννίνων "  μόλις ειδοποιήθηκε για το περιστατικό μερίμνησε για τη μεταφορά του ζώου σε κτηνίατρο της πόλης .

Παρόλο που χθες ο σκύλος δεν μπορούσε να κινήσει τα πίσω του πόδια ,ο κτηνίατρος διέγνωσε νευρολογικό πρόβλημα ,χορήγησε θεραπεία  κορτιζόνης 15 ημερών  ,ενώ εκτίμησε πως το ζώο θα μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κτηνίατρος δεν χρέωσε τις ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη  το συμπαθές τετράποδο ,συμβάλλοντας σημαντικά   στο δύσκολο έργο της Φιλοζωικής ...

Ετσι  ο μικρός  που  χρωστά  τη ζωή του στον  ευσυνείδητο κάτοικο των Ιωαννίνων κ.Αλέξανδρο Φώτη  αλλά και στους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο μετά απο κλήση που δέχθηκαν απο τον κ.Αλέξανδρο ,βρίσκεται και πάλι στο χώρο της Μονής  μαζί με τα άλλα τετράποδα φιλαράκια του και θα μπορέσει και πάλι να ακολουθεί  και εκείνος ,τον παπα Θανάση μέσα στους χώρους της Μονής ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]