Ιωάννινα:Στο Θαυμαστό Κόσμο Της Νεοφιλελεύθερης Γραφειοκρατίας Σήμερα (Εκδήλωση-Συζήτηση Στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο ‘Αλιμούρα).

Στο θαυμαστό κόσμο της νεοφιλελεύθερης γραφειοκρατίας (εκδήλωση-συζήτηση στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο ‘Αλιμούρα).

.
Τι είναι η γραφειοκρατία; Υπάρχει γραφειοκρατία σήμερα; Ο νεοφιλελευθερισμός είναι εχθρός της γραφειοκρατίας, όπως τονίζουν με κάθε ευκαιρία οι διαπρύσιοι κήρυκές του; Με αφορμή τη θεματική του τρίτου τεύχους του Kaboom, που μόλις κυκλοφόρησε, επιχειρούμε να σκιαγραφήσουμε κάποιες απαντήσεις στα παραπάνω και να ανοίξουμε το διάλογο, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 8 μμ θα βρεθούμε στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Αλιμούρα (Αραβαντινού 6, Τσιριγώτη 14 εντός στοάς Σκόρδου)..

Η συζήτηση θα αφορά τον "θαυμαστό κόσμο της νεοφιλελεύθερης γραφειοκρατίας", τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο ο νεοφιλελευθερισμός, παρά τις διακηρύξεις των υποστηρικτών του, διαπλέκεται εγγενώς με τη γραφειοκρατία και αλληλοτροφοδοτείται συνεχώς από αυτή. Τον διάλογο θα ανοίξουν ο αρχισυντάκτης του περιοδικού μας Γιάννης Κτενάς και ο συνεργάτης και συγγραφέας του τρίτου τεύχους Γιώργος Περτσάς, ενώ θα συντονίσει ο Αλέξανδρος Σχισμένος.

Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για το εκδοτικό εγχείρημα του Kaboom στο διαδίκτυο (https://kaboomzine.gr) και στο έντυπο (θα βρείτε τα τεύχη του Kaboom στα Γιάννενα στο βιβλιοπωλείο ‘Αναγνώστης’), που ανοίγει το διάλογο σε θέματα πολιτικής θεωρίας, κοινωνικής κριτικής, τέχνης και ψυχανάλυσης από τη σκοπιά της εποχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]