Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:Βγαίνουμε από σήμερα στους δρόμους του αγώνα..Πικετοφορία σήμερα στις 18.00

Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον Αγώνα!
Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Γενάρη 2018 η σύσκεψη των αντιπροσώπων των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, που κάλεσε η Διοίκηση για την προετοιμασία και την οργάνωση της απεργίας και των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης.
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο - φωτιά τις επόμενες μέρες να πάρει δυναμική απάντηση.
Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
Βγαίνουμε από σήμερα στους δρόμους του αγώνα. Παίρνουμε μέρος στην πικετοφορία σήμερα Τρίτη 9 Γενάρη 2018, στις 6:00μμ μπροστά στο Εργατικό Κέντρο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]