Ιωάννινα:Μαθητές της Α΄ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου ..ετοιμάζουν βαλίτσες για την «Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών EUSO 2018»

 «Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών EUSO 2018».

  Οι φετινοί προκριματικοί αγώνες της 16ης Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών EUSO 2018 έγιναν στις 9 Δεκεμβρίου στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ιωαννίνων και συμμετείχαν τριμελείς ομάδες μαθητών από τα Γενικά Λύκεια 3ο, 4ο, 7ο και Αρσάκειο Ιωαννίνων. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε τρία πειράματα, δηλ. από ένα πείραμα φυσικής, ένα χημείας και ένα βιολογίας. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των μαθητών της Α΄ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου (Επιφάνειος Σχολή) Ανδρέα Γιαννή, Μαριαλένα Χριστοδούλου και Χρήστου Τζίμα. Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο EUSO 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 27/1/2018.
Το 2ο βραβείο κερδίζουν οι μαθήτριες Ελευθερία Βλάχου, Μυρσίνη Καρακώστα και Αλεξάνδρα Πλιακοπάνου του 7ου Γενικού Λυκείου, ενώ το 3ο οι μαθητές/ριες Ευαγγελή Σίντου, Απόστολος Τζουμάκας και Αναστάσης Παγούνης του Αρσακείου Λυκείου Ιωαννίνων.
Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος που προσφέρθηκε ευγενώς να επιχορηγήσει την Πανελλήνια φάση αυτής της Ολυμπιάδας.

Ο Διευθυντής

Μ. Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]