Δημιουργία Νέας Κεντρικής Μονάδας Πλυντηρίων και Προμήθεια Νέου Εξοπλισμού Κουζίνας για το Π.Γ.Ν.Ι.

Η Διοίκηση του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκε  την υπογραφή της απόφασης   ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 στη ΣΑΕ-030 (Περιφέρειας Ηπείρου) με τη χρηματοδότηση ύψους 1.500.000 ευρώ για το έργο:
«Δημιουργία Νέας Κεντρικής Μονάδας Πλυντηρίων και Προμήθεια Νέου Εξοπλισμού Κουζίνας για τις ανάγκες του Π.Γ.Ν.Ι. και των λοιπών δομών Υγείας & Πρόνοιας Ηπείρου» από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί δημόσια τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την   άμεση ανταπόκριση στο αίτημα αυτό που του ετέθη  από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας, σε πρόσφατη συνάντηση  μαζί του. Ταυτόχρονα ευχαριστεί και όλους, όσους με τη στάση και τις ενέργειες τους συνέβαλαν στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.
 Το έργο αυτό, στην ουσία αποτελείται από  δύο υποέργα δηλαδή:
α. «Δημιουργία Νέας Κεντρικής Μονάδας Πλυντηρίων του ΠΓΝΙ  καθώς και των λοιπών δομών Υγείας και Πρόνοιας Ηπείρου»  που  θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των δύο νοσοκομείων της πόλης των Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι. και Γ. Χατζηκώστα) και των υπολοίπων δομών  Υγείας και Πρόνοιας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της αντικατάστασης  του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού πλυντηρίων  και 
β. «Προμήθεια νέου εξοπλισμού κουζίνας για τις ανάγκες του ΠΓΝΙ»  που και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου ζητήματος αντικατάστασης εξοπλισμού  που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας και συγκεκριμένα της ανακαίνισης-αντικατάστασης  και εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού της κουζίνας του νοσοκομείου μας.
Η Διοίκηση ευχαριστεί και συγχαίρει και  δημοσίως τα στελέχη των υπηρεσιών του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα της Τεχνικής Υπηρεσίας που  ανταποκρίθηκαν με προθυμία και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη υποβολή των σχετικών Τεχνικών Δελτίων στην Περιφέρεια με την αντίστοιχη αιτιολόγηση-περιγραφή των έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]