ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ιωάννινα «Πνοές ανέμων» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

 «Πνοές ανέμων» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017: «Πνοές ανέμων» διοργανώνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους, στ
ο Μουσείο Αργυροτεχνίας.
Αναλυτικά:
Την Πέμπτη 19 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου (ώρα 11:00) για σχολικές ομάδες και γενικό κοινό αντίστοιχα, o καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον Τομέα Αστρογεωφυσικής, Εργαστήριο Μετεωρολογίας, κ. Αριστείδης Μπαρτζώκας θα μιλήσει στο Μουσείο με θέμα: Πως γεννιούνται οι άνεμοι; Πώς λέγονται; Ποιοι άνεμοι «ταράζουν» τα νερά της λίμνης Παμβώτιδας;

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου  (ώρα 12:00) διοργανώνεται εργαστήρι κατασκευής ανεμόμυλων για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Οι μικροί φίλοι θα ακούσουν αφηγήσεις και μύθους για τους ανέμους και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν τους δικούς τους ανεμόμυλους.   

Η είσοδος στις δράσεις είναι ελεύθερη.  Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας στο τηλ.: 2651064065 (καθημερινά 10:00 - 18:00, εκτός Τρίτης).


Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]