Πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες η έκθεση "Κερνάμε Ήπειρο", στην Πρέβεζα[video]

Προϊόντα της Ηπειρωτικής Γης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της έκθεσης "Κερνάμε Ήπειρο" που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου με την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας , τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και των επαγγελματιών στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου, του Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη ,του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιολδάση, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Γιαμά και πολλών ακόμη φορέων.
Οπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,οι επισκέπτες για ένα τριήμερο είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα εκλεκτά προΐόντα της Ηπειρωτικής Γης στα οποία η Περιφέρεια έχει στηρίξει ένα μεγάλο κομμάτι της τουριστικής προβολής.
Όπως τόνισε εξάλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου όλοι γνωρίζουν ότι τα προϊόντα της Ηπείρου είναι πραγματικά ποιοτικά και αξίζει να προωθηθούν (εκτός από τις εκθέσεις όπου παρουσιάζονται ευρέως με μεγάλη επιτυχία) και στην τοπική αγορά. Η έκθεση έμεινε ανοιχτή έως το βράδυ της Κυριακής αποτελώντας πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες.
[ευχαριστούμε την n.p photography για την αποτολή του βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]