Αβοήθητο κουταβάκι 3 μέρες στον ήλιο... χωρίς τροφή.. και νερό ..στο Γραμμένο Ζίτσας ... Καταιγισμός αρνητικών σχολίων στο FB

Δείτε βίντεο εδώ

Στο χωριό Γραμμένο (Δήμος Ζίτσας) βρίσκεται   ένα  κουταβάκι μέσα στο συντριβάνι παρατημένο 3 μέρες στον ήλιο χωρίς τροφή και χωρίς νερό. ...
Η ειρωνία σε όλο το περιστατικό;
Ακριβώς απέναντι είναι το μαγαζί και το σπίτι της Προέδρου του χωριού ,που ενώ  το ακούει 3 μέρες να κλαίει = δεν έδωσε καμία σημασία! Όπως επίσης και κάτοικοι του χωριού.
Μία ηλικιωμένη κυρία και ένας παππούς  που επικοινώνησαν   με την Animal Action Ioannina ,όταν οι  εθελοντές  τους ζήτησαν να βγάλουν το κουταβάκι απο εκεί μέχρι να οργανωθούν για τη διάσωσή του , τους  απάντησαν  χαρακτηριστικά΄"αν το ταίσουμε το ποτίσουμε και το βγάλουμε απο εκεί να κυκλοφορήσει στο χωριό, θα πέσουν να μας λιντσάρουν."

Για καλή του τύχη επικοινώνησαν μαζί   τους και ένα ζευγάρι που βρισκόταν για  εκδρομή στο χωριό. Το τάισαν, του έδωσαν νερό, και το έβγαλαν απο εκεί.
Το κουταβάκι θα έρθει στα Ιωάννινα και αναζητείται  απο τώρα φιλοξενία ή το ιδανικότερο υιοθεσία καθώς δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος φιλοξενίας απο τους εθελοντές της Animal Action Ioannina  ,αφού  δεν υπάρχουν οι ανάλογες  υποδομές και  τα ζώα φιλοξενούνται στα σπίτια των εθελοντών.
Παρακαλούμε προωθήστε την αγγελία του!


Μετά την κοινοποίηση στη σελίδα στο facebook της Animal Action Ioannina ακολούθησαν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για την ιστορία του συμπαθέστατου μικρού , ο οποίος   βρίσκεται  πλέον στα ανθρώπινα χέρια των εθελοντών του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων και  ψάχνει την δική του οικογένεια ,για να της χαρίσει παντοτινή αγάπη και αφοσοίωση !
Αξίζει να σημειωθεί πως η ταλαιπωρία του μικρού ζώου ήταν τόσο μεγάλη, που αφού  οι εθελοντές το τάϊσαν και το έκαναν μπάνιο ,ο μικρούλης  κοιμόταν για πάρα πολλές ώρες ...χωρίς να ξυπνήσει ούτε καν για τα ...αναγκαία...
Είναι χαρακτηριστικό το post της Animal Action Ioannina :

"Εσείς ξυπνήσατε; Γιατί εγώ απο χτές, όταν έφαγα και έκανα μπάνιο, ακόμη κοιμάμαι! 
Ούτε για την ανάγκη μου δεν σηκώθηκα ακόμη ούτε για να ξανά φάω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]