Ακυβερνησία σκαφών σε Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας και Παξών, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Θ/Γ ''NAKATCHA II'' σημαίας Βελγίου, στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Παξών, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο κατέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ρ/Κ ''ΘΥΕΛΛΑ'' Ν.Π.4422 από το οποίο η εν λόγω θαλαμηγός ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου κατέπλευσαν με ασφάλεια συνοδεία ανωτέρω πλωτών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''NAKATCHA II'' μέχρι αποκατάστασης μηχανικής βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Πρέβεζας και Λευκάδας, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''BELLA'' σημαίας Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή του δίαυλου Πρέβεζας, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο κατέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν το ανωτέρω ιστιοφόρο σκάφος να πλέει με τη χρήση ιστίων και το συνόδευσαν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον μαρίνας ''ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ'' όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''BELLA'' μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού οριστικής αποκατάστασης της βλάβης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]