ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

[Ελλάδα]Ελπίζουν να ξεπεράσει τη δηλητηρίαση από τα μανιτάρια

Θετικα είναι τα μηνύματα για τον Ρώσο τουρίστα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μετά την κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών στη χωρα του.
Ο Ρώσος που είδε την υγεία του να επιδεινώνεται με την άφιξη του στην Κρήτη, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ εδώ και μέρες. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν βλέπουν σημάδια βελτίωσης της υγείας του και αν ολα πάνε καλά τότε σύντομα, θα μπορέσει ακόμη και να πάρει εξιτήριο

 Δηλητηρίαση

Οπως είχε γράψει το CretePlus.gr στις 9 Ιούλη σε δηλητηρίαση από μανιτάρια οφείλεται ο μυστηριώδης θάνατος Ρωσίδας τουρίστριας στην Κρήτη αλλά και η πολυοργανική ανεπάρκεια του συζύγου της, ο οποίος νοσηλεύεται.

 Το ζευγάρι είχε καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια πριν από αναχωρήσει από τη Ρωσία για την Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Μάλιστα, τα συμπτώματα καθυστερούν να εμφανιστούν 2-3 ημέρες σε αυτές τις περιπτώσεις, που είναι σπάνιες στη χώρα μας αλλά συχνές στη βόρεια Ευρώπη.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο καθηγητής της τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση «έδειξε» και η κατάθεση της 14χρονης κόρης του ζευγαριού. Το κορίτσι και ο τρίχρονος αδελφός της, που δεν είχαν καταναλώσει τα μανιτάρια, είναι καλά στην υγεία τους έχουν επιστρέψει στο Καζάν της Ρωσίας.
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]