Π. Ρήγας απο τα Ιωάννινα:'Η έξοδος στις αγορές είναι εγγυημένη ..προσεκτικά και μεθοδικά τα βήματα της κυβέρνησης .»

“Βρισκόμαστε σήμερα στην Ήπειρο, στα Γιάννενα και το πρώτο πράγμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι υλοποιούνται εδώ έργα που είχαν “βαλτώσει” δεκαετίες, χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ιόνια Οδός. Επίσης δρομολογούνται λύσεις σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των Ηπειρωτών”. Αυτό ανέφερε σήμερα στην αρχή της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε  στα Γιάννενα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
Ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε στο πρόσφατο κλείσιμο της αξιολόγησης από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , επισημαίνοντας το γεγονός ότι σταθερός στόχος της Κυβέρνησης παραμένει η απαγκίστρωση από την επιτροπεία που έχει επιβληθεί στην χώρα μας.
Όσον αφορά το σχέδιο και τους στόχους της Κυβέρνησης είπε ότι «προχωρούμε στην επόμενη μέρα στοχεύοντας σε μια παραγωγική ανασυγκρότηση η οποία θα συμβαδίζει με την κοινωνική ανασυγκρότηση. Επιθυμούμε μια αισιόδοξη, καλύτερη προοπτική για την χώρα συνολικά και τον κάθε τόπο ξεχωριστά, αξιοποιώντας  όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των πολλών και κυρίως προς όφελος των νέων, των επιστημόνων για να σταματήσει η φυγή των ανθρώπων μας στο εξωτερικό. Οι περισσότερες παρεμβάσεις που έγιναν τα προηγούμενα δυο χρόνια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , στόχευαν στην στήριξη των ανθρώπων που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς δουλειά, χωρίς πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, χωρίς φάρμακα, χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους καταναλωτικά αγαθά.»
«Από εδώ και στο εξής στοχεύουμε στη στήριξη της μεσαίας τάξης, των συμπολιτών μας εκείνων που σήκωσαν ουσιαστικά το βάρος των συνεπειών της οικονομικής κρίσης» είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
Τέλος, ο κ. Ρήγας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με μια πιθανή έξοδο της χώρας στις αγορές σημείωσε «Η έξοδος στις αγορές είναι εγγυημένη από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Ελληνική οικονομία. Τα βήματα που θα ακολουθήσει η Κυβέρνησή μας θα είναι
προσεκτικά και μεθοδικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]