Επείγει η λύση στο πρόβλημα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στο Αεροδρόμιο ‘ Βασιλιάς Πύρρος ’ των Ιωαννίνων.

Προφανώς το μονοπώλιο στο οποίο οδηγήθηκαν οι αερομεταφορές στην χώρα μας δεν βοηθά καθόλου ούτε την Ήπειρο, ούτε το τουριστικό προϊόν 12 μηνών /4 εποχών που όλοι μας προσπαθούμε να προωθήσουμε!
Χρειάζεται άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει αδίκως προκύψει όσον αφορά το 1ο αεροδρόμιο του Νομού. Θεωρούμε ότι το Υπουργείο και ΥΠΑ μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που προκλήθηκε ώστε να επαναλειτουργήσει το σύστημα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στο αεροδρόμιο! Η εκσυγχρόνηση & ανάπτυξη των τουριστικών πυλών εισόδου τουριστών στον Νομό Ιωάννινων αποτελεί μονόδρομο.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε το ό,τι, παρόλο που βρισκόμαστε εν μέσω τόσο κρίσιμων στιγμών και οικονομικά δύσκολων συγκυριών, και ενώ έμπρακτα πλέον ο Ελληνικός Τουρισμός αποτελεί τον κορμό της οικονομίας της χώρας, τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός - ανά Περιφέρειες -, να απειλείται ο Νούμερο 1 ορεινός (ευρύτερος) προορισμός της πρωτεύουσας της Ηπείρου, όπως τα Ζαγοροχώρια, που τόσο καιρό αντιστέκονται σθεναρά προάγοντας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
Δεν νοείται μια περιοχή στολίδι, το κόσμημα της ορεινής Ηπείρου από την μια να αναγνωρίζεται ως ένα από τα λιγοστά Γεωπαρκα-Πολιτιστικά Μνημεία της Unesco ( Γεωπάρκο Βίκου-Αώου) και αντί να αναβαθμίζεται το άμεσα κοντινό αεροδρόμιο σε διεθνές, όπως έχει προβλεφθεί, να γίνεται αντικείμενο αδιαφορίας και παραγκωνισμού.
Τι παράδειγμα δίνουμε όταν αντί βγάλουμε την περιοχή από την απομόνωση, την απαξιώνουμε με τέτοιο τρόπο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]