ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Μεγάλη συγκέντρωση των συνταξιούχων έξω από την Βουλή (ΦΩΤΟ)

Με συνθήματα όπως, «Με ψίχουλα και ψέμματα δεν θα συμβιβαστούμε, όλα τα κλεμμένα τα διεκδικούμε» και «Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία - λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία» πραγματοποιείται μεγάλη πανσυνταξιουχική συγκέντρωση έξω από την Βουλή, όπου γίνονται ομιλίες και χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στην μαζική κινητοποίηση, εκτός από τους συνταξιούχους της Αττικής, συμμετέχουν απόμαχοι της δουλειάς από την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, που έφτασαν νωρίτερα το πρωί με πούλμαν στην Αθήνα.

Οι συνταξιούχοι αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στην συνέχεια με μαζική, μαχητική πορεία έφτασαν στην Βουλή, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι, ενώ μετά τις ομιλίες θα επιδώσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στα κόμματα της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής.

Διαδηλώνουν ενάντια στις περικοπές που έχουν υποστεί οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές, για τον αποκλεισμό από την υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για τα νέα φορολογικά βάρη που τους φορτώνουν καθημερινά.

Η επόμενη πανσυνταξιουχική κινητοποίηση θα γίνει στις 21 Ιούνη στο Ρέθυμνο στις 10.30 π.μ. στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και θα έχει παγκρήτιο χαρακτήρα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]