Χιλιάδες φοιτητές στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής

Χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές στήριξαν το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο, το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας, στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 24 Μάη. 
Από νωρίς το πρωί, τα μέλη της ΚΝΕ, οι εκατοντάδες υποψήφιοι με την Πανσπουδαστική ΚΣ και αγωνιστές φοιτητές έδωσαν τη μάχη για να μη χαθεί καμία ψήφος. Έδωσαν τη μάχη ώστε το αποτέλεσμα των εκλογών να σημάνει μήνυμα αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους από την επόμενη μέρα κιόλας των εκλογών. Χιλιάδες φοιτητές στήριξαν και ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο, το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας, γιατί ο παλμός και η ελπίδα είναι στον αγώνα για τις σπουδές και τη ζωή που τους αξίζουν.
Να σημειωθεί ότι στα πανελλαδικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα φέτος όλα τα σχήματα της ΔΑΠ καταγράφονται ενιαία, ενώ πέρσι κάποια από αυτά ζήτησαν να καταγραφούν χωριστά. Στους πίνακες η σύγκριση γίνεται με τους αντίστοιχους ακριβώς Συλλόγους και στη ΔΑΠ καταγράφονται ενιαία τα περσινά της ποσοστά (μαζί δηλαδή και αυτά των σχημάτων που πέρσι είχαν ζητήσει χωριστή καταγραφή).
Αντίστοιχα, η «Αριστερή Ανατρεπτική Συνεργασία» (ΑΑΣ) φέτος εκφράζει κατά κύριο λόγο τις δυνάμεις της ΛΑΕ.
Η νέα κυβερνητική παράταξη που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ πέρσι με το όνομα «Μπλόκο» καταγράφεται και φέτος με τα μηδαμινά ποσοστά της και ακόμα καταγράφονται οι παρατάξεις ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ σε σύγκριση με τα περσινά τους ποσοστά στις ίδιες ακριβώς σχολές.
Πολλές είναι οι σχολές που για πρώτη φορά η ΠΚΣ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, ενώ σε κάποιες από αυτές είναι και αυτοδύναμη στα ΔΣ. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Αυτοδύναμη αναδείχτηκε σε: Νηπιαγωγούς ΕΚΠΑ, Δασκάλους ΕΚΠΑ, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Ειδικής Αγωγής ΑΕΙ Θεσσαλίας, Φυτικής Παραγωγής ΑΕΙ Θεσσαλίας, Πληροφορικής ΑΕΙ Ιονίου, Νηπιαγωγοί ΑΕΙ Ιωαννίνων, ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΕΥΠ ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Πρώτη αναδείχτηκε σε: Φυσικομαθηματική Σχολή ΕΚΠΑ, Νοσηλευτική ΕΚΠΑ, Θέατρο ΑΕΙ Πατρών.
Τα αποτελέσματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα http://www.ekloges-spoudastes.gr.
 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]