Πασχαλινό Μήνυμα Του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα

Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους
τους συμπολίτες Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Τους επισκέπτες της περιοχής μας τους καλωσορίζω και τους εύχομαι να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα στον τόπο μας.
Πάσχα σημαίνει έξοδος. Σημαίνει τη διάβαση από την οδύνη και τα  Πάθη στην Ανάσταση και την ελπίδα.
Το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα χαράς, ελπίδας κι αισιοδοξίας κι είναι αυτό το μήνυμα που έχουμε μεγάλη ανάγκη σήμερα όλοι μας.
Όσο μεγάλες δυσκολίες κι αν βιώνουμε, όποιον δύσβατο Γολγοθά κι αν ανεβαίνουμε τα τελευταία χρόνια, έχουμε ανάγκη να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθει “η Ανάσταση” για τη χώρα μας, για τον τόπο μας, για την κοινωνία μας.
Ας κάνουμε το φως της Ανάστασης φως της ελπίδας κι ας προσπαθήσουμε όλοι γι’ αυτό. Δείχνοντας  πίστη στις δυνάμεις μας, αντοχή στα δύσκολα,  δημιουργικότητα στις προκλήσεις. Δείχνοντας την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στο συνάνθρωπο που χτυπήθηκε πιο σκληρά από εμάς στην κρίση.
Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, αυτό για το οποίο θέλω να διαβεβαιώσω του συνδημότες μου, είναι ότι  κόντρα σε κάθε δυσκολία συνεχίζουμε και δίνουμε καθημερινά τη μάχη μας για το καλύτερο . Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή προσπαθώντας να στηρίξουμε όσους χτυπήθηκαν πιο σκληρά από τη κρίση, να εργαζόμαστε με όραμα και σχέδιο επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία συνθηκών που θα δώσουν ελπίδα ανάτασης στην τοπική κοινωνία. Έχοντας πίστη ότι οι συνεργασίες, οι κοινές προσπάθειες και η μεθοδικότητα,  αποδίδουν καρπούς. Κρατώντας πάντα “ανοιχτή την πόρτα” του Δημαρχείου σε όλους τους συνδημότες.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]