Πόσα ξοδεύουν οι Ευρωπαίοι πολίτες σε κάθε συναλλαγή μέσω κινητού τηλέφωνου

Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές ξοδεύουν 9 ευρώ, κατά μέσο όρο, σε κάθε συναλλαγή μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια έμποροι προσφέρουν τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στα καταστήματά τους, σύμφωνα με στοιχεία της Visa, με αφορμή την ανακοίνωση της επέκτασης των mobile πληρωμών σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες, έως τα τέλη του 2017.

Ειδικότερα, στα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Καινοτομίας Innovation, στο Λονδίνο, η Visa Inc ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους, περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες θα έχουν διαθέσιμη την υπηρεσία Visa Token, μία τεχνολογία που καθιστά τις online και mobile πληρωμές πιο ασφαλείς και άνετες, αντικαθιστώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού του καταναλωτή με μία ψηφιακή σειρά αριθμών.

Η τεχνολογία ήδη είναι διαθέσιμη σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Πολωνίας, της Ελβετίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Visa συνεργάζεται με πελάτες και εταίρους, με στόχο την επέκταση της χρήσης της τεχνολογίας σε περισσότερες χώρες και διαδικτυακές πληρωμές.

Η υπηρεσία Token της Visa, που για πρώτη φορά εγκαινιάστηκε από την εταιρεία το 2014, αποτελεί την τεχνολογία που υποστηρίζει δημοφιλείς υπηρεσίες πληρωμών, όπως το Apple Pay και το Android Pay, παρέχοντας στους καταναλωτές έναν ασφαλή τρόπο να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό τους μέσα από την κινητή τους συσκευή.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η τεχνολογία βρίσκεται στην καρδιά του οράματος της Visa για το IoT (Internet of Things), καθιστώντας το εμπόριο ασφαλές και εύκολο, μέσω οποιασδήποτε connected συσκευής, όπως τα τηλέφωνα, τα tablet, οι συσκευές wearable, μέχρι αυτοκίνητα και ηλεκτρικές συσκευές.
Πηγή:
ΚΥΠΕ
 offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]