Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο για τον εντοπισμό του Σώρρα- Αναζητούν πληροφορίες

Και στο Ηράκλειο οι ανδρες της Αστυνομίας αναζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα, μέσα και από στοιχεία που μπορεί να δώσουν συνεργάτες του.
Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα αστυνομικοί επισκέφτηκαν γειτονιά που είχαν πληροφορία ότι διαμένει συνεργάτης του και ζητούσαν πληροφορίες.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά και σύμφωνα με το newsit.gr οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αργά ή γρήγορα ο κ. Σώρρας θα κάνει το λάθος και θα επικοινωνήσει με άτομα που είναι στο στενό περιβάλλον του και τότε θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Η ειδική ομάδα που έχει συσταθεί στην ΕΛΑΣ έχει κάνει έρευνες μέχρι στιγμής σε όσα σημεία στην Αττική είχε δηλώσει ως οικία και γραφεία του χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Ενώ αντίστοιχα μηδαμινά αποτελέσματα φαίνεται να έχει φέρει η έρευνα γενικότερα σε περιοχές της χώρας.

Η Κρήτη όμως έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών, καθώς θεωρείται από τα σημεία εκείνα στα οποία ο κ. Σώρρας θα μπορούσε να έχει βρει καταφύγιο μεσω της φιλοξενίας του από κάποιον δικό του άνθρωπο. Κι αν αυτό το ενδεχόμενο δεν έχει τις περισσότερες πιθνότητες, εντούτοις κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.
πηγη creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]