Με επιτυχία η επιμόρφωση Αγωγής Υγείας με θέμα: «Αντισύλληψη – Οικογενειακός Προγραμματισμός – Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμόρφωση Αγωγής Υγείας με θέμα:
«Αντισύλληψη – Οικογενειακός Προγραμματισμός –
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα»
που οργάνωσε η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Ε
κπ/σης Ηπείρου, η Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων μέσω του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με Δ/ντή τον καθηγητή, κ. Θεόδωρο Στέφο.
Η επιμόρφωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων απευθυνόταν στους/στις Δ/ντές/ντριες των Γυμνασίων και εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
Στόχος της επιμόρφωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών έτσι ώστε στη συνέχεια να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται με επιστημονική επάρκεια σε ερωτήσεις που θέτουν οι μαθητές/τριες, προκειμένου να προβαίνουν σε συνειδητές επιλογές στη ζωή τους.
Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον κ. Θ. Στέφο καθηγητή & Δ/ντή της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τη μέχρι τώρα συνεργασία του και τη συμβολή του στην επιστημονική ενημέρωση της σχολικής κοινότητας του Νομού Ιωαννίνων.
Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν με στόχο την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών και σε άλλες θεματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]