Ικανοποιητική η τουριστική κίνηση στο Ζαγόρι το τριήμερο της Αποκριάς

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμάνθηκε η τουριστική κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς και Καθαρής Δευτέρας στο Ζαγόρι.

Οι πληρότητες σε ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια ήταν καλές συνολικά και υψηλές στους πιο δημοφιλείς προορισμούς, ενώ πολλοί ήταν και οι ημερήσιοι επισκέπτες από τα Γιάννινα, άλλες περιοχές της Ηπείρου και από γειτονικούς νομούς της Μακεδονίας, κυρίως την Καθαρή Δευτέρα για τα Κούλουμα, βοηθούντος και του καιρού.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργάνωσαν και τις τζαμάλες που άναψαν σε πολλά χωριά, εκτός της διατήρησης της παράδοσης, συνέβαλαν με τον τρόπο τους και στην προσέλκυση επισκεπτών.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζαγορίου κ. Έλσα Εξάρχου, οι ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες ξενώνων στο Ζαγόρι δούλεψαν αρκετά καλά αυτές τις μέρες, αν και οι διανυκτερεύσεις στα περισσότερα καταλύματα ήταν δυο και όχι περισσότερες, δηλαδή οι αφίξεις έγιναν από Σάββατο.

Παρόλα αυτά η ικανοποίηση είναι δεδομένη για την τουριστική κίνηση που είχε το τριήμερο το Ζαγόρι, που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων και προσδοκά ακόμη καλύτερες μέρες μέσα και από την διαρκή προσπάθεια προβολής της περιοχής και του τουριστικού προϊόντος συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]