6ετή φυλάκιση &αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για τον Βούλγαρο παιδίατρο

-Aσκήθηκε έφεση με αναστέλλουσα  ισχύ -
-6ετή φυλάκιση &αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για τον Βούλγαρο παιδίατρο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε σήμερα ο Βούλγαρος παιδίατρος που είχε συλληφθεί για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας ,στο ιατρείο που διατηρούσε στα Ιωάννινα .
Το   Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων Πρέβεζας  χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό   του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 6 ετών ,τριετή αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ,απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
Aσκήθηκε έφεση με ανασταλτική ισχύ .

Το χρονικό της σύλληψης
 -Πρώτη φορά είχε συλληφθεί παιδίατρος για παιδική πορνογραφία.-

Ο 47χρονος Βούλγαρος παιδίατρος είχε συλληφθεί  μέσα στο ιατρείο  του  στα Ιωάννινα στις 28.04 .2014 , ενώ σε έρευνα στο σπίτι του είχαν βρεθεί αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα δεκάδες αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στα αρχεία του μάλιστα όπως είχε αποκαλυφθεί υπήρχαν  ακόμη και βίντεο με κτηνοβασίες σε βάρος βρεφών!
Η υπόθεση  εκτός απο την κοινωνία των Ιωαννίνων είχε σοκάρει το πανελλήνιο ακόμα και τον τότε  επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταξίαρχο ,Μ.Σφακιανάκη .
Σε βάρος του είχε ασκηθεί  ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου  η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.
Ο 47χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , γεγονός που είχε προκαλέσει  έντονες αντιδράσεις  στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων , ενώ είχε αρνηθεί κάθε σχέση με την υπόθεση,υποστηρίζοντας   ότι οι λογαριασμοί που τον  ενέπλεκαν  ανήκαν σε φίλο του από τη Βουλγαρία.
φωτο αρχείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]