Μειωμένη κίνηση στην αγορά την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων

Μειωμένη ήταν η κίνηση στην αγορά στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας των εκπτώσεων, περιλαμβανομένης της Κυριακής που τα μαγαζιά ήταν ανοικτά, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.

Πέραν της συνεχούς συρρίκνωσης της αγοραστικής δύναμης του κόσμου, η αγορά φαίνεται να επλήγη από το γεγονός ότι οι εκπτώσεις ξεκίνησαν φέτος νωρίς και συνδέθηκαν ημερολογιακά με την εορταστική περίοδο.

Οι έμποροι ελπίζουν να κινηθεί η αγορά προς το τέλος Ιανουαρίου που θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ, από την αρχή της εορταστικής περιόδου μέχρι σήμερα η κίνηση στην αγορά είναι μειωμένη κατά 17,6% σε σχέση με πέρυσι.

Πηγή: ΣΚΑΙ//EEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]