Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα





Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, σήμερα (07-12-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (9,5) γραμμαρίων.




Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία
Συνελήφθη, χθες (06-12-2016) μετά τα μεσάνυχτα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.
Ειδικότερα,  κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 42χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με νταλίκα, ιδιοκτησίας αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, φορτίο με εσπεριδοειδή από την Άρτα με προορισμό την Βουλγαρία, κατέχοντας πλαστό δελτίο - τιμολόγιο αποστολής.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία Συνελήφθη, σήμερα (07-12-2016) μετά τα μεσάνυχτα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο σημείο εξόδου, βρέθηκε  στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία βεβαίωση κατάθεσης αίτησης δικαιολογητικών για έκδοση άδειας διαμονής, που είχε δηλωθεί ως απολεσθέν αντικείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]