Αλέξης Κούγιας:"42 χρόνια δικηγορίας δεν έχω δει αθώο να καταδικάζεται."[βίντεο]

"Μετά απο 42 χρόνια δικηγορίας δεν έχω δει τελικώς ποτέ αθώο άνθρωπο να καταδικάζεται "σημείωσε στις δηλώσεις του  ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ,κ.Αλέξης Κούγιας, υπογραμμίζοντας πως ο   εντολέας του την ημέρα που θα γίνει το Εφετείο θα αθωωθεί πανηγυρικά.
"Εκείνο που διαπιστώθηκε όλες τις ημέρες της ακροαματικής διαδικασίας  ήταν ότι δεν συνέβη τίποτα καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας μάρτυρας ούτε ένα στοιχείο πως συνέβη κάτι εις βάρος του αείμνηστου Βαγγέλη Γιακουμάκη "σύμφωνα  με τα όσα δήλωσε ο    κ.Κούγιας. .
"Η απόφαση της δικαιοσύνης στην οποία πάντοτε πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη είναι σεβαστή
Θα κάνουμε προσπάθεια να καθαρογραφεί πολύ γρήγορα η απόφαση και  θα κάνουμε μια προσπάθεια ώστε το Εφετείο να γίνει πριν το καλοκαίρι"σημείωσε ο κ.Κούγιας για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας :"Θυμηθείτε το πως καμιά φορά γίνονται και ανθρώπινα λάθη ,θεωρώ πως η συγκεκριμένη σύνθεση έκανε ανθρώπινα λάθη και περιμένω με αγωνία την αιτιολόγηση της αποφάσεως για να δω σε ποιο αποδεικτικό στοιχείο θα βρει έρεισμα αυτή απόφαση ,ώστε να αποδειχθεί ότι σκοπίμως  και με δόλο ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής δεν τιμώρησε άγνωστο ποιους ,γιατί δεν έχει προκύψει ποιοι έκαναν κάτι με ποια τιμωρία και ποιο όφελος είχε απο αυτή την ιστορία ,γιατί αυτό απαιτεί ο νόμος για το αδίκημα της παραβάσεως καθήκοντος .
Παράλληλα περιμένω να δω απο ποιο μάρτυρα το δικαστήριο θα βρει και θα αιτιολογήσει την οποιαδήποτε πράξη εις βαρος του αείμνηστου Γιακουμάκη"κατέληξε ο  δικηγόρος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]