ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σύσκεψη vs στα σχέδια παραχώρησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή πολιτών, σωματείων και παρατάξεων με εισηγητικό θέμα ενάντια στα σχέδια παραχώρησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Εκτιμήθηκε ότι σήμερα
1) το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο γίνεται πόλος συγκέντρωσης εργαζομένων νεολαίας και ερασιτεχνικών σωματείων για τις ανάγκες ψυχαγωγίας και άθλησής τους,
2) οι εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου χρειάζονται παραπέρα επέκταση και βελτίωση για να εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες για ψυχαγωγία και άθληση στην πόλη μας,
3) oι εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου έγιναν από τα χρήματα των εργαζομένων, αποτελούν δημόσια περιουσία και σαν τέτοια πρέπει να είναι προσβάσιμη στον καθένα και να αντιμετωπίζεται με σεβασμό.
Για τα σχέδια παραχώρησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ όπως είναι η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κοινή ήταν η διαπίστωση ότι συνιστά:
1.    Βαθιά περιφρόνηση της δημόσιας περιουσίας καθώς και των αναγκών για ψυχαγωγία και άθληση των εργαζομένων και της νεολαίας.
2.    Καταστροφή ενός δημόσιου αθλητικού κέντρου στον βωμό των συμφερόντων μιας ιδιωτικής εταιρείας και βέβαια των τραπεζών που σκοπεύουν να εμπλακούν στην λεγόμενη «επένδυση».
3.    Αδιαφορία για τις ανάγκες τόσων αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που υπάρχουν στην πόλη μας και συσπειρώνουν χιλιάδες νεολαίους.
Ταυτόχρονα προκαλεί αλγεινή εντύπωση και ερωτηματικά ότι η πρωτοβουλία για την παραχώρηση του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου σε μια ιδιωτική εταιρεία ανήκει στην διοίκηση του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου, στην Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή, ανήκει δηλαδή σε αυτούς που ορίστηκαν να διαχειρίζονται με σεβασμό, διαφάνεια και με γνώμονα τις ανάγκες των εργαζομένων της πόλης την δημόσια αυτή περιουσία. Όπως λέει και ο λαός μας «δυστυχώς βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Κοινή ήταν τελικά η πεποίθηση ότι χρειάζεται παραπέρα ενημέρωση των εργαζομένων της νεολαίας, των ερασιτεχνικών σωματείων, ώστε να δημιουργηθεί ένα μέτωπο αντίστασης με σκοπό να ματαιωθούν τα σχέδια καταστροφής του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου.
Με βάση τα ανωτέρω συγκροτείται Ανοικτή Επιτροπή Πρωτοβουλιών και Διεκδίκησης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε σε νέα μαζική σύσκεψη για να συντονίσουμε την δράση μας.
Η επιτροπή αποτελείται από τους:
1.    Ζήκος Νίκος, κτηνοτρόφος, Περιφερειακός Σύμβουλος
2.    Μαλάμος Σωτήρης, εργαζόμενος, Δημοτικός Σύμβουλος
3.    Πατσούρας Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός
4.    Βλάχας Παναγιώτης, Μηχανολόγος Μηχανικός
5.    Παπαπέτρου Γιώργος, εργαζόμενος
6.    Καφαράκης Βασίλης, μέλος Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Χατζηκώστα, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ
7.    Ευθυμίου Νίκος, εργαζόμενος
8.    Μπακολιά Θεόνη, μέλος Δ.Σ. εργαζομένων ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]