Περιφέρεια Ιονίων Νήσων:Τιμητική εκδήλωση για τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τους διακριθέντες Κερκυραίους αθλητές

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει διττή εκδήλωση αφενός προς τιμή του Κερκυραίου Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη και αφετέρου αφιερωμένη στους δύο αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους την Κων/να Ρωμαίου και τον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη καθώς και όλους τους Κερκυραίους αθλητές που ξεχ
ώρισαν με τις επιδόσεις τους και την πρόοδό τους το διάστημα 2015-2016.
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη και του συνόλου των αθλητών μας, ενώ έχει κληθεί να παραστεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Χορωδία Κέρκυρας και ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού.
Η εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια της στόχευσης της ΠΙΝ να επιβραβεύει τους άριστους στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού, ως μέσο προώθησης της ενασχόλησης των νέων με ποιοτικές και επωφελείς δραστηριότητες, που επιπλέον βοηθούν τα μέγιστα στην πρόληψη από εξαρτήσεις, και στην προβολή του παραδείγματος αυτών ως προτύπου για τη νέα γενιά.
Σύμφωνα με τη βούληση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου είναι “παράλληλα και ηθική υποχρέωση των τοπικών Αυτοδιοικητικών αρχών να τιμούμε τα παιδιά μας, που διακρίθηκαν, αποδεικνύοντας ότι δεν μένουμε μόνο στα λόγια τη στιγμή του θριάμβου τους, αλλά αισθανόμαστε επί της ουσίας υπερηφάνεια για την πρόοδο και την εξέλιξή τους”.
Παρόμοιες διοργανώσεις θα γίνουν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΠΙΝ, με σκοπό η τιμητική εκδήλωση επιβράβευσης των αθλητών να θεσπιστεί σε ετήσια βάση.
Ευχαριστίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]