ΧΑΝΤΜΠΟΛ Δύσκολο ματς με αντίπαλο την Κέρκυρα για τον ΑΟΙ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Δύσκολο ματς με αντίπαλο την Κέρκυρα για τον ΑΟΙ

Ένα ακόμη ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, εντός έδρας, δίνει το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΟΙ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου, της Α2 κατηγορίας, του πρωταθλήματος Χάντμπολ.
Η ομάδα των Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, τον Φαίακα Κέρκυρας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τον ΑΟΙ, καθώς μπορεί ο Φαίακας να είναι μια από τις νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη.
Το παιχνίδι αρχίζει στις 5 το απόγευμα, και η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΙ, με ανακοίνωσή της, απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους, να στηρίξουν τους παίκτες, οι οποίοι και σε αυτό το παιχνίδι θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη.
Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Χαρίσης, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Η Κέρκυρα με την επιστροφή του Ρηγανά και τις προσθήκες παικτών παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένη. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα αγωνιστούμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]