Ιωάννινα:Σκυλίτσα έκλαιγε για τα πεταμένα της μωράκια έξω απο κάδο σκουπιδιών ...

Η παρακάτω ιστορία αναρτήθηκε στο facebook της Animal Action Ioannina:

"Τέτοιοι άνθρωποι είναι φύρα για την κοινωνία.
Όχι ότι δεν έχουμε βρει ξανά πεταμένα ζωντανά κουταβάκια σε κάδους σκουπιδιών, αλλά το να βλέπεις μία σκυλίτσα που είναι μάνα να κλαίει έξω κάδο σκουπιδιών, να γρατσουνάει τον κάδο, και να προσπαθεί να ανέβει για να βγάλει τα μωρά της που της τα πέταξαν εκεί, είναι συγκλονιστικό.
Την παράτησαν έξω απο το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων. Μαζί με τα μωρά της, που εκείνα τα πέταξαν μέσα στον κάδο σκουπιδιών ζωντανά κλεισμένα σε σακούλα.
Η Φρειδερίκη και η Μάγδα, φοιτήτριες στη πόλη, είδαν το περιστατικό με την περίεργη αντίδραση της σκυλίτσας, πλησίασαν στον κάδο όπου άκουσαν τα κλάματα των μικρών και έβγαλαν τα κουτάβια.
Θεατές "φιλόζωοι" άνοιγαν το fb, φωτογράφιζαν και αναρτούσαν τα κουταβάκια ζητώντας βοήθεια να κάνει κάποιος κάτι για αυτό, αλλά κανένας απο αυτούς δεν βοήθησε τα κορίτσια να τα πάρουν απο τη βροχή. Τα άφησαν εκεί απλά, και έφυγαν.
Η Φρειδερίκη και η Μάγδα, έψαξαν και βρήκαν ένα μέρος να βάλουν τη μανούλα και τα μικρά της να μη βρέχονται, τους βρήκαν και κουτάκι να προστατευτούν, και επικοινώνησαν μαζί μας.
Παραλάβαμε μαμά και κουταβάκια, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος, και μόλις απογαλακτιστούν τα 9 αδερφάκια και η μαμά θα αναζητήσουν τις δικές τους οικογένειες.
Ευχαριστούμε τον εξωτερικό κτηνίατρο που τον επισκέφτηκε ένα απο τα αδερφάκια καθώς είχε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο λαιμό και πρόσφερε στο κουταβάκι αφιλοκερδώς επέμβαση, περίθαλψη, και θεραπεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]