ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Όλα τα αστέρια οδηγούν στην «Αστερούπολη Ιωαννίνων» Εγκαίνια Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου!!!

Όλα τα αστέρια οδηγούν στην «Αστερούπολη Ιωαννίνων»
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό σας υποδέχεται στην πόλη των Ιωαννίνων για 3η συνεχόμενη χρονιά! Ο πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός στην Ελλάδα, τα Ιωάννινα, παρουσιάζει την «Αστερούπολη Ιωαννίνων» πιο λαμπερή και γεμάτη από ποτέ ανοίγοντας τις πύλες της με Δωρεάν Γενική Είσοδο στις 23 Νοεμβρίου κάνοντας και τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά!

Η Μεγάλη έκπληξη της Αστερούπολης Ιωαννίνων
Το «Εργαστήριο  και Μουσείο Σοκολάτας» και ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας της Ευρώπης σάς περιμένουν !!!
Το ομορφότερο και πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» μεταμορφώνεται, γίνεται γλυκιά και σοκολατένια για τη λαμπερότερη γιορτή του χρόνου!
Για πρώτη φορά θα έχουν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες τη δυνατότητα να επισκεφτούν το αυθεντικό «Εργαστήρι και Μουσείο Σοκολάτας», τη νέα μικρότερη και ευέλικτη έκδοση του πολυβραβευμένου και κορυφαίου θεματικού πάρκου της χώρας μας, του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας» της ΔΕΘ Helexpo.
Η μεγάλη παραμυθένια, «σοκολατένια» συντροφιά φτάνει στα Ιωάννινα, οι ήρωες της Σοκολάτας συναντούν τον Άι Βασίλη με τους βοηθούς του και η πιο γλυκιά εμπειρία ξεκινάει στον μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτας που είδατε ποτέ με 1200 λίτρα πραγματικής, λιωμένης σοκολάτας να ρέουν μπροστά στα μάτια σας!
Θα σας καταπλήξουν ο Καταρράκτης σοκολάτας, τα γιγαντιαία σοκολατάκια και μπισκότα ενώ σίγουρα απολαυστική θα είναι και η ξενάγησή σας από τους ήρωες του παραμυθένιου εργαστηρίου.
Θα σας χαρίσει τις πιο εντυπωσιακές εικόνες με πτήσεις με το φωτιζόμενο Αερόστατο, με το σπίτι της Παγωμένης Πριγκίπισσας, με το χωριό του Αη Βασίλη, με το μεγάλο και μικρό Λούνα Πάρκ και με το παγοδρόμιο! Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει και η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» θα χαρίσει και φέτος εκατομμύρια παιδικά χαμόγελα!
Ζήστε την μοναδική εμπειρία της Αστερούπολης για 47 ολόκληρες ημέρες καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.
Εγκαίνια Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου με ένα μοναδικό υπερθέαμα και πολλές πολλές εκπλήξεις!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]