ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ερχονται τα πιο θερμά Χριστούγεννα

Αν και τα περσινά Χριστούγεννα κάθε άλλο παρά μήνα Δεκέμβρη θύμιζαν καιρικά, φέτος φαίνεται να διαφοροποιείται το σκηνικό του καιρού στις γιορτές.

Τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία που έχουν βγει από τα Παγκόσμια μοντέλα πρόβλεψης καιρού όπως μας ενημερώνει το Greek-Weather.Org, δείχνουν έντονες κακοκαιρίες το χρονικό διάστημα από τις 20 ως και τις 31 Δεκεμβρίου πάνω από την ανατολική Ευρώπη και την περιοχή των Βαλκανίων, κάτι που έχει πιθανότητες να επηρεάσει και πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Για χιόνια δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα κανείς και κανένα μοντέλο πρόβλεψης καιρού, ωστόσο γενικά για να προβλέψει κανείς μία ατμοσφαιρική διαταραχή με το καλό επίπεδο που έχουν τους τελευταίους μήνες στις προβλέψεις τους τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, μπορεί να το κάνει.

Φαίνεται να λοιπόν φέτος, να έχουμε κατά πάσα πιθανότητα πάντα, κακό καιρό τις γιορτές τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, με ψυχρό καιρό και καταιγίδες. Το αν χιονίσει ή όχι είναι μία πρόβλεψη παρακινδυνευμένη και κάτι το οποίο θα φανεί ιδιαίτερα μέσα στο μήνα Νοέμβριο. Αυτά είναι τα πρώτα προγνωστικά λοιπόν σύμφωνα με το Greek-Weather.Org που μας δίνουν την τάση του καιρού για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε κάθε όμως περίπτωση, αν και εφόσον υπάρξουν διαφοροποιήσεις οφείλουμε να σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο μας.
 greek-weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]